• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetЈавна трибина на тему: „Сива економија и рад на црно” биће одржана у среду 25. новембра 2015. године у великој скупштинској сали, приземље Беле зграде у Старој Пазови, Трг др. Зорана Ђинђића бб, са почетком у 13:00 часова.

Јавну трибину организује Социјално-економски Савет општине Стара Пазова у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије, Министарством трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, Савезом самосталних синдиката Војводине, Савезом самосталних синдиката општине Стара Пазова, Унијом послодаваца Србије и Војводине – Унија послодаваца Старе Пазове и општином Стара Пазова.

Учесници Јавне трибине ће расправљати о појави „сиве економије и рада на црно” у нашем друштву и негативним последицама таквих појава на запослене, послодавце и државу. Акценат у раду Трибине стављен је на активности државних органа и инспекцијских служби од претходно одржане Јавне трибине, односно за раздобље октобар 2014. – октобар 2015. године, и оствареним резултатима. Такође ће бити речи о Закону о инспекцијском надзору који је почео да се делимично примењује од јуна 2015. године.

Крајњи циљ организовања Трибине је усмерен је ка указивању на ове појаве и развијање друштвене свести о дугорочним штетним последицама рада на црно у друштву, те на превенцију ових појава.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Јово Бијелић с.р.

Преузмите документ:

Агенда трибине „Сива економија и рад на црно”

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије