• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У петак је одржана 76. Седница Општинског већа. На седници је разматран нацрт и утврђен предлог Одлуке о ребалансу буџета општине Стара Пазова за 2011. годину, као и предлог Одлуке о задуживању општине Стара Пазова. Чланови Већа разматрали су нацрт и утврђивали предлог Одлуке о доношењу Плана детаљне регулације источне радне зоне и предузетничке зоне Воларско поље као и дела западне радно комуналне зоне у Старој Пазови.

На дневном реду нашао се предлог Одлуке о измени Одлуке о утврђивању назива улица и тргова на територији општине, као и предлог одлуке о утврђивању назива улице у насељу Нова Пазова. Разматрано је и писмо о намерама компаније Даyланд Иммобилиен ГмбХ у вези изградње аутлет центра на подручју општине Стара Пазова. Разматран је и нацрт и утврђен предлог Закључка којим се предлаже председник Комисије за вођење поступка и доношење решења по захтеву за враћање земљишта, а разматран је и Уговор о поверавању посла пражњења и чишћења септичких јама. На седници је разматран Програм рада и финансијски план Туристичке организације за текућу годину, а разматран је и предлог Програма мониторинга стања нивоа буке у животној средини на територији општине у текућој години. Разматран је нацрт и утврђен предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о употреби и заштити грба и стега општине Стара Пазова, а чланови Општинског већа разматрали су појединачне захтеве грађана као и тачку која се односила на разрешења и именовања чланова Школског одбора Основне школе „Херој Јанко Чмелик“ из редова запослених.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије