• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Регионална развојна агенција Срем ове године учествује у реализацији кредитне линије за почетнике у бизнису Фонда за развој Републике Србије. Према програму, предузетници у 2011. години преко Фонда за развој могу да добију кредите за покретање сопственог бизниса у износу од 500.000 до 1,5 милион динара, а предузећа од 500.000 до 5 милиона динара.

Каматна стопа је 3 одсто годишње, а рок отплате кредита до пет година, са периодом почека до годину дана. Као обезбеђење кредита може се користити хипотека првог реда на непокретностима или земљишту или уговорно јемство. Право на коришћење кредита имају предузетници и предузећа регистрована после 1. јануара 2010. године, при чему подносилац захтева раније није био власник привредног друштва или предузетник и није правоснажно осуђиван за кривична дела против привреде и имовине. За кредите не могу конкурисати особе запослене у јавним предузећима и државним институцијама. Кредити за почетнике не могу се користити за програме кредитирања примарне пољопривредне производње, трговине, куповину половне опреме, куповину путничких возила, позајмице другим лицима, производњу и продају оружја и војне опреме, организовање игара на срећу, лутрија и сличних делатности и за производњу и промет било ког производа или активности, које се према домаћим прописима или међународним конвенцијама и споразумима, сматрају забрањеним. Конкурс је отворен до док се не потроше средства за ову намену. За детаљније информације можете се обратити Националној агенцији за регионални развој на телефоне: 019/445-311, 019/445-364, 011/2060-810, 011/2060 828, 011/2060-829 или 011/2060-844 или регионалним агенцијама/центрима. Кредитни захтеви се могу предати: • Регионална развојна агенција Срем, Главна бр. 172, Рума, 022/470-910 • Контакт особа: Тања Мијајловић; e-mail: startup@rrasrem.rs

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије