• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-investicijom-od-dva-ipo-miliona-eura-do-vrhunskih-uslova-za-energetsko-napajanje-privredne-zone-i-privrednika-u-krnjesevcima-i-opstini-stara-pazovaПоред великог броја компанија, које већ послују у Индустријској зони у Крњешевцима и Шимановцима, и домаћинства из ова два насеља моћи ће да рачунају на квалитетнију испоруку и напајање електричном енергијом захваљујући инвестицији ЕПС дистрибуције, вредне 2,5 милиона евра. У питању је изградња трафостанице у Крњешевцима капацитета 30 мегавата, чији су радови почели, почетком октобра прошле године, на парцели површине 31 хектар.

Грађевински радови на изградњи трафостанице се приводе крају, следе електрорадови, а према речима извођача радова, ускоро стиже и енергетски трансформатор и примарна опрема растављачи и прекидачи.

Општина Стара Пазова је поред земљишта обезбедила и важан део инфраструктуре и неопходну администрацију, а први човек Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, истиче да ће изградњом ове трафостанице бити растерећена трафостаница у Новој Пазови те ће инвеститори, који послују у овом делу Старе Пазове имати још квалитетнију испоруку електричном енергијом.

„Захваљујући Републичкој Влади и премијеру Александру Вучићу, нађен је модел и начин да се уложе средства у изградњу још једне трафостанице великог капацитета на територији наше општине. Инфраструктурна опремљеност је кључна за привлачење инвеститора, а трафостанице овог типа су свакако гарант квалитетне испоруке електричне енергије, на шта инвеститори увек гледају приликом одабира места пословања и улагања“, истакао је Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова, приликом обиласка радова.

Трафостаница у Крњешевцима би требало да буде завршена до краја ове године, односно прва етапа радова, чиме ће потенцијални инвеститори добити прилику да квалитетније послују у овој Индустријској зони. Руководство локалне самоуправе уверења је да ће изградња друге трафостанице у општини, односно опремање Индустријске зоне у Крњешевцима, засигурно привући потенцијалне инвеститоре, који поред већ постојећих, могу рачунати на доступност свих неопходних енергената, што ће свакако допринети привредном развоју Општине Стара Пазова.

Видео прилог РТВ Стара Пазова:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије