• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-jos-jedno-gradiliste-u-opstini-stara-pazova-jp-osa-nastavlja-gradnju-stanova-za-socijalno-stanovanjeОпштина Стара Пазова, са својим јавним предузећем Општинска стамбена агенција ЈП, наставља да спроводи програм бриге о новим повољностима и бољим условима за стамбено збрињавање различитих категорија становништва, нарочито у области социјалног становања.

У оквиру поменуте стратегије у згради Палате „Србија“ потписан је још један Уговор о будућој реализацији изградње стамбених објеката. У питању је тројни Уговор Општине Стара Пазова, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Републичке агенције за становање, а исти уговор су потписала још два града са територије АП Војводине: Кикинда и Панчево и њихове стамбене агенције.

Уговор је, у име Општине Стара Пазова потписао, Горан Савић, помоћник председника Општине за економски развој и стратешки маркетинг, а испред Општинске стамбене агенције ЈП Стара Пазова - директор Мирослав Јовановић. Важно је нагласити да је Општина Стара Пазова, као и друге две наведене локалне самоуправе, обезбедила и инфраструктурно опремила локацију за грађење стамбеног објекта.

Инвестиција која се односи на укупни програм из свих уговора износи 140 милиона динара, од чега је 39 милиона из средстава буџета Републике Србије, док значајно већи преостали део, улажу локалне самоуправе из својих буџета.

Станови ће се градити у складу са Програмом изградње станова за социјално становање који је усвојила Влада, а рок за завршетак грађевинских радова је 31.12.2016. године.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије