• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-staropazovacki-sampioni-na-prijemu-kod-predsednika-opstineДа је Стара Пазова, као општина, једна од често спомињаних оаза спортских талената у Србији сведоче и нови успеси КК "Дунав Стари Бановци", који су убедљиво освојили шампионску титулу у Првој лиги Војводине. Овај успех доводи екипу и њен стручни тим у Другу лигу Србије, а посебну захвалност за промоцију овог спорта у нашој Општини и историјски успех за клуб исказао је, приликом сусрета са кошаркашима, председник Општине Ђорђе Радиновић.

"Пре свега, желим да вам честитам на успеху, који сте заслужили квалитетном игром и сложним тимским радом. Овај трофеј је важан, како за ваш клуб, тако и за нашу Општину. Спорт је увек имао изузетну и вишеструку улогу, нарочито када су у питању младе генерације које стасавају. Зато смо поносни на вас и све наше спортисте, јер верујемо у нашу заједничку мисију - да спортом и здравим животним навикама стварамо боље окружење за општи бољитак друштва у коме живимо. Хвала још једном, желимо Вам много успеха у свим будућим такмичењима", поручио је председник Ђорђе Радиновић кошаркашима које је примио.

Општина и Одељење за спорт и омладину су, овом приликом, уручили општинске захвалнице свим играчима и стручном тиму клуба, за допринос развоју спорта у општини Стара Пазова, уз неколико сетова лопти и професионалних дресова за тренинге и будућа такмичења. Посебну благодарност Општини и њеном руководству клуб је указао клубском плакетом за указану подршку током сезоне 2014-2015.

Кошаркаши Дунава су сезону у Првој регионалној лиги - Север завршили на најбољи могући начин, сигурном победом над екипом Железничара резултатом 99:60 (17:12, 27:24, 25:04, 30:20). Освајањем првог места и шампионске титуле, Дунав је остварио највеће достигнуће у историји клуба. Ово је за клуб била сезона без пораза, чиме је обезбеђен поменути пласман у републички ранг такмичења - Другу лигу Србије.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије