• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-u-toku-upis-municipalnih-obveznica-u-staropazovackoj-opstiniМеђу првим грађанима општине Стара Пазова, њен председник Ђорђе Радиновић уписао је, у филијали Уникредит банке у Старој Пазови, муниципалне обвезнице, које је Општина управо емитовала у сарадњи са поменутом банком.

Поред значајне повољности за кориснике муниципалних обвезница, која се огледа у високој стопи, у смислу штедње тј. 6% на годишњем нивоу, свако физичко и правно лице или инвеститор, уписом обвезница, директно могу учествовати у реализацији више инфраструктурних локалних пројеката:

  • реконструкцији центра Нове Пазове
  • изградњи спортске сале са кугланом у насељу Голубинци
  • као и изградњи вртића у насељу Белегиш

"Модел мунипалних обвезница, је новитет на националном нивоу, и наша Стара Пазова је друга по реду, одмах иза града Шапца, која ће употребити овај иновативни начин да, у сарадњи са грађанима и правним лицима и компанијама, реализује виталне инфраструктурне пројекте. Значајно је што кроз овакав вид сарадње, грађани својим новцем, уз штедњу коју остварују, истовремено дају допринос уређењу локалне средине у којој живе. Интересовање је на високом нивоу, а наша намера је да у скоријој будућности сличним активностима, спроведемо и друге пројекте у интересу грађана", поручио је председник Ђорђе Радиновић у свом обраћању.

Филип Стикић, директор Дирекције Уникредит банке, за пословање на финансијском тржишту каже да је велико интересовање за упис муниципалних обвезница Општине Стара Пазова, и изразио очекивање да ће до 19. маја, бити продата читава емисија од 12.500 обвезница, номиналне вредности 10.000 динара.

Позивају се сви грађани, физичка и правна лица или инвеститори да се упознају са условима уписа муниципалних обвезница Општине Стара Пазова кликом на ЛИНК и да једноставном процедуром и предвиђеном уплатом постану власници обвезница.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије