• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Базени Спортско-рекреативног центра у Старој Пазови спремни за нову сезонуKao и ранијих година, наша Општина спремно дочекује лето и наступајућу купалишну сезону, и овог пута захваљујући благовременим припремама око уређења, одржавања, техничког опремања и оспособљавања базена Спортско-рекреативног центра у Старој Пазови, коју је извршила Дирекција за изградњу општине Стара Пазова ЈП.

„Данас, са великим задовољством, званично отварамо овогодишњу сезону на базенима у Спортско-рекреативном центру у Старој Пазови. Сви радови су завршени, базени су спремни за све који желе да се одморе и рекреирају у наступајућим врелим летњим данима. Радно време базена биће сваког дана од 10:00 до 19:00 часова, а редовну контролу воде током целог лета вршиће Завод за јавно здравље Сремска Митровица“, истакао је поводом отварања базена Недељко Ковачевић, директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова ЈП.

Цена дневних улазница за одрасле износиће 300 динара, а за децу, односно младе од 7 до 18 година - 150 динара, док ће сезонске карте, које ће важити за целу купалишну сезону, коштати 5000 динара за одрасле и 2000 динара за децу.

Захваљујући свим радовима, који су реализовани, пред ову и протеклу сезону, градски базени располажу са проширеним платоом са око 200 лежаљки и сунцобрана, 12 тоалет кабина, са уређеним адекватним паркинг простором за посетиоце. У циљу заштите травнатих површина од гажења и уношења прашине на базене, али и из других безбедносних разлога цео комплекс је заштићен оградом.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије