• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Владајућа коалиција у Општини Стара Пазова добила подршку СПС Стара ПазоваЈуче је на конференцији за медије у Старој Пазови званично објављен улазак СПС Стара Пазова у владајућу коалицију у Општини Стара Пазова. Учесници конференције били су Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова и Зоран Вукашиновић, председник СПС Стара Пазова који су укратко представили разлоге поменутих политичких одлука.

„Актуелне околности у којима се сада налазимо налажу да је моменат да се саберу све конструктивне политичке вредности и снаге у циљу опште доборобити. Тренутна тешка ситуација која је задесила Србију таласом поплава, поставља пред нас одговорност да заједно, што једнодушније, допринесемо пружању помоћи својој земљи и народу. Последњи избори су показали да је и на националном нивоу поверење грађана дато најпре Српској напредној странци, а на другом месту и Социјалистичкој партији Србије. Различита мишљења и треба и морају да постоје, али је важно да око најважнијих питања и одговорности према грађанима имамо јединствено мишљење и зато нас чека велики посао“, нагласио је у свом обраћању медијима председник Општине.

„Одлуку ОО Социјалистичке партије Србије Стара Пазова о партиципирању у одговорности и подршци владајућој већини донели смо 16. маја. Свесни смо да је наша земља у генералном смислу у веома тешкој позицији, из тог разлога желимо да своје потенцијале на овај начин још више и директније ставимо на располагање нашим грађанима“, поручио је Зоран Вукашиновић, председник ОО Социјалистичке партије Србије Стара Пазова.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије