• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Објективом емисије Знање Имање из старопазовачке ОпштинеУ данашњем издању, једне од најгледанијих емисија Радио-телевизије Србије на тему пољопривреде у Србији, "Знање Имање", емитована је посета уреднице емисије г-ђе Јасмине Никитовић Стојичић и сниматељске екипе РТС-а насељима у Општини Стара Пазова.

Поменута телевизијска екипа је почетком месеца фебруара боравила у једној од нејпрепознатљивијих средина, када је пољопривреда у питању, и бавила се овом темом, као и даровима природе које су људи овог краја препознали и уткали у своје животе.

Kао што је уобичајено, домаћин екипи емисије био је и први човек Општине Ђорђе Радиновић, који је укратко упознао госте са кључним питањима када је пољопровреда у питању, као и додатним активностима које локална самоуправа предузима како би повезала пољопривредне произвођаче, нове инвеститоре и трговинске субјекте и тиме им омогућила бољи и ближи пласман производа.

У сарадњи са Општином Стара Пазова, Одељењем за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Туристичком организацијом Oпштине, Центром за културу Стара Пазова и Савезом аматера Општине Стара Пазова, емисија је снимана са пољопривредницима, домаћинима, члановима Културно-уметничких друштава и удружењима са територије Општине, које предано негују и чувају богату сремачку традицију.

Овде можете погледати емисију из продукције РТС-а:

„Знање Имање“

Целокупна емисија у трајању од 58 минута

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије