• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У старопазовачкој Општини подељени новогодишњи пакетићи за децу из наjугроженијих породицаУ сусрет новогодишњим и божићним празницима Управа општине Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем и ове године је припремила поклон пакетиће за најмлађе грађане.

За два дана у свим Месним заједницама Општине подељено је укупно 1350 пакетића чиме су обухваћена сва деца са територије општине Стара Пазова из социјално најугроженијих породица, деца самохраних родитеља старости до 11 година и деца из породица које примају новчану социјалну помоћ.

„Ово је најмање што можемо учинити за децу, чији родитељи због тешких финасијских околности немају могућности да их обрадују поклонима. Велико је задовољство да на овај начин покажемо солидарност према нашим најмлађима и њиховима родитељима и да тако пренесемо бар део празничне атмосфере и упутимо лепе жеље на испраћају старе и дочеку нове 2014. године. Дечији осмеси и њихова боља будућност је оно за шта живимо, радимо и трудимо се,“ поручио је председник Ђорђе Радиновић приликом сусрета са децом у просторијама Месне заједнице у Новој Пазови.

Општина Стара Пазова годинама уназад негује традицију поделе новогодишњих пакетића за најмлађе грађане. Тако је и ове године подржала и друге организације са територије Општине које су припремале слична изнанађења, међу којима су и старопазовачка Удружења ратних војних инвалида.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије