• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

И ове године бесплатан огрев за најсиромашније у старопазовачкој ОпштиниИ ове године, на адресу 650 најсиромашнијих домаћинстава у насељима општине Стара Пазова стићи ће бесплатан огрев који је финансиран средствима из општинског буџета.

Акција поделе, односно испоруке угља почела је у суботу, 28. децембра и трајаће до 25. јануара идуће године и намењена је грађанима слабијег материјалног стања, који су примаоци социјалне помоћи Центра за социјални рад Стара Пазова.

„Уложили смо велике напоре да, поред редовних дужности и активности, као Општина наставимо бригу о најсиромашнијим категоријама грађана. Без обзира на мере штедње, а самим тим и на ограничене могућности у оквиру нашег буџета, одлучили смо да и ове године одвојимо средства за набавку угља за огрев за најсиромашније породице и грађане. Трудимо се да помогнемо колико можемо и посебно нам је стало до тога да кроз различите активности и мере изађемо у сусрет оним грађанима, који нису у ситуацији да се сами изборе за најосновије потребе, као што је огрев у овом случају“, изјавио је приликом једне од испорука угља Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова.

Општина је ове године, без обзира на знатно мање могућности које је донело тешко време, обезбедила 1000 тона угља, тако да ће се камионима за сваку адресу испоручивати по једна и по тона угља Костолца. Комплетна испорука огрева биће завршена у року од три недеље што може зависити од рудника и временских прилика.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије