• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Стандардом до европских фондоваНакон уводне речи Горана Савића, помоћника председника Општине Стара Пазова за економски развој и стратешки маркетинг, у згради Oпштине Стара Пазова јуче је одржана презентација под називом „Стандардом до европских фондова“. Презентација је организована од стране Фонда „Европски послови“ АП Војводине и Покрајинског секретаријата за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

Циљ презентације је промоција „Војвођанског стандарда“, којим се планира припрема институција у региону за нову фазу регионалног развоја и побољшање услова за апсорпцију ИПА средстава у наредном периоду придруживања. Важно је нагласити да, уколико се процес придруживања Србије у ЕУ настави предвиђеним темпом, од 2015. године, субјекти у АП Војводини моћи ће да конкуришу за ЕУ фондове и то у оквиру компоненти ИПА 3, ИПА 4 и ИПА 5. Са друге стране имплементација документа биће обавезна за све општине и градове у Војводини од 2015. године.

Презентацију је одржала Мина Радмиловић, сарадник из Фонда „Европски послови“, која је, наводећи пример Општине Стара Пазова, истакла да само ефикасна и отворена локална самоуправа може имати успеха у спровођењу корака ка могућностима које пружају програми Европске уније.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије