• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пријатељска посета општинама у Републици ХрватскојНа позив који су упутиле општине Кистање, Бискупија и Ервеник из Републике Хрватске, председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић са својим сарадницима боравио je у пријатељској посети у периоду од 17. до 20. августа.

У сусрету са представницима наведених општина председник Радиновић је истакао значај добрих односа, који се међусобно негују између ових локалних самоуправа и Општине Стара Пазова. Он се нарочито осврнуо на чињеницу да Кистање, Бискупија и Ервеник, спадају у групу ретких општина у Републици Хрватској у којима већину чине Срби, и подсетио на блиску повезаност становништва Општине Стара Пазова са становништвом поменутих општина.

Приликом ове посете први човек наше Општине је обишао и древни манастир Крка, који је један од најважнијих историјских и духовних центара. Ту се сусрео и са преосвећеним владиком далматинским Фотијем, а у знак пажње и скромног доприноса опстанку ове светиње, председник је манастиру приложио пригодан поклон, који ће бити кориштен за потребе црквених обреда.

Погледајте фотографије

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије