• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник Општине са младим спортистима и ансамблом представе ВавилонУ петак, 16. августа гости председника Општине Ђорђа Радиновића били су млади старопазовачки спортисти који су својим успесима, на недавно одржаним државним и европским такмичењима, остварили завидне резултате и тиме учинили Општину, родитеље, тренере и све грађане особито поносним.

Приликом овог сусрета упућене су им честитке и захвалност за истрајност, труд и најбоље представљање Општине и своје земље на престижним такмичењима уз жељу за нове успехе и победе у наредним надметањима.

Пријему су присуствовали Марија и Милош Станковић, чланови шах клуба Бановци-Дунав који ће ускоро учествовати на Европском првенству у Будви, Емијила Јекић и Валентина Гагић, чланице Кајакашког клуба “Бановци“ из Старих Бановаца које су на првенству Војводине освојиле треће место и Марта Биреш из Стрељачког клуба Јединство из Старе Пазове која је недавно на првенству Србије у гађању малокалибарском пушком 3 пута 40 метака освојила друго место.

Спортисти су захвалили председнику на пријему, подршци и помоћи коју пружа и обећали да ће се потрудити да постижу још боље резултате и буду достојни представници наше Општине. Пријему је присуствовала и Љибушка Лакатош начелница за спорт и омладину Општине Стара Пазова.

Нешто касније, након одласка младих спортиста, председник је примио и чланове ансамбла представе Вавилон, Словачког позоришта "ВХВ" из Старе Пазове, који је ове године освојио више награда на различитим фестивалима, међу којима су и прва награду на Републичкој смотри аматерских позоришних друштава Србије и пет од укупно девет златних маски на Фестивалу Фестивала у Требињу. Аутор и редитељ представе Вавилон Мирослав Кожик захвалио се на помоћи и подршци Општине.

"Општина Стара Пазова ће и у будућности помагати свима, који промовишу Општину, упућују на праве вредности, које ће помоћи да нашу омладину склонимо са улице, све позитивне садржаје у оквиру којих ће млади имати могућност да унапреди своје таленте и интересовања. Овде нарочито мислим на спорт, уметност , као и активности из других значајних друштвених области", истакао је председник Радиновић у свом обраћању.

Овом приликом, председник је спремио за све госте пригодне поклоне, јер су и Општина и њени грађани од ових сјајних, младих и узорних људи дибили више него вредне поклоне - признања и медаље, које ће дуго сведочити о значајном потенцијалу који рађа марљив и предан рад и залагање.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије