• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пазовачко Културно лето 2013 пружило репертоар за све генерацијеСа почетком месеца јула, под покровитељством Општине Стара Пазова, у организацији Центра за културу, Канцеларије за младе и Туристичке организације Стара Пазова, на територији целе Општине, под познатим именом Пазовачко Културно лето, почела је серија разноврсних, забавних, културних и друштвених догађаја.

Представе, пројекције филмова, концерти, изложбе, дружења деце, омладине, уметника, промоције књига и спортски догађаји су само део активности који су обележили овогодишњу манифестацију. Прошле недеље у оквиру, на Тргу у Старој Пазови, публика је могла да ужива у раније најављеним концертима. У вечерњим сатима у четвртак, 8. августа и петак, 9. августа могли су се чути звуци народне музике у извођењу Драгољуба Ковачевића Гаше, као и Градског тамбурашког оркестра. Такође, градски хор, са гостима, извео је нумере свих жанрова музике.

Уводни део програма, у четвртак, обогатили су плесачи групе „Zumba master class“ са својим полазницима, док је петак био намењен најмлађима који су уживали у позоришној представи „Пут око света“. Субота вече, како је и најављено, припала је рок бендовима. Први су наступили афирмисани омладинци са бендом „Мањак инспирације“, док је централни део вечери припао већ добро познатом старопазовачком бенду (Не) Нормални.

Програм „Културног лета 2013“ још увек траје.

У наредној недељи нас очекује још један филм летњег биоскопа, промоција књиге „Џбујање 3“ у организацији Канцеларије за младе, и на самом крају месеца концерт изненађења у организацији омладине Голубинаца.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије