• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

18 милиона динара за здравстевене установеОбећање челника Општине Стара Пазова, да ће се у рекордном року реновирати и адаптирати све здравствене установе у старопазовачкој општини, су у току реализације.

„Грађани општине Стара Пазова требају да буду поносни на локалну власт која испуњава обећања која су дата у предизборној кампањи. Веома сам задовољан радом локалне самоуправе, на челу са председником Ђорђем Радиновићем, јер брину о потребама својих суграђана. На основу тога Стара Пазова има потенцијала да постане град и да добије своју болницу.“ - истакао је Милош Јефтовић државни секретар у Министарству здравља Републике Србије, приликом обиласка нових адаптираних просторија у Дому здравља у Старим Бановцима и Белегишу.

Мештани Старих Бановаца добили су комплетно нове просторије одељења за педијатрију и гинекологију, као и апотеку а вредност ове инвестиције износи 10 милиона динара. Директор дирекције за изградњу, Недељко Ковачевић, нагласио је да је поносан на обављен посао и да грађани сада имају заиста адекватан простор за лечење. - „После 30 година, ове здравствене просторије су реновиране од подних облога до крова, постављене су нове инсталације, нова столарија, и простор је заиста прилагођен потребама грађана. На реду су реновирање Дома здравља у Старој Пазови и у Новој Пазови, који ће се адаптирати до краја ове године.“ – рекао је Недељко Ковачевић директор Дирекције за изградњу.

Након обиласка здравствене установе у Старим Бановцима, челници локалне самоуправе у пратњи државног секретара у Министарству здравља Милоша Јефтовића, упутили су се у Белегиш где је комплетно реновирана амбуланта, као и сам прилаз овој здравственој устаносви. Ова инвестиција износи 8 милиона динара.

„Веома сам срећан јер је моје родно село добило комплетно реновирану амбуланту. Ми смо ово и обећали у предизборној кампањи, улажемо у здравство и школство, јер су грађани заиста наш приоритет, што смо у протеклих месеци власти и показали.“ – нагласио је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Фотографије реновираних просторија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије