• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Све јаче пријатељство са Републиком СловачкомБилатарална привредна сарадња, инвестиције којима је потребан географски положај старопазовачке општине, кључ решавања комуналних проблема и отпадних вода, искуства из сарадње са ЕУ, само су једне од тема разговора који су се водили између челника Општинске управе Стара Пазова и представника Републике Словачке.

Радмила Хрустановић, амбасадорка Србије у Словачкој, угостила је Ђорђа Радиновића председника општине Стара Пазова са делегацијом, и истакла значај првенствено пријатељства и сарадње које негују старопазовачка општина и Словачка република.

Први човек општине Стара Пазова састао се и са Јозефом Двончом градоначелником Нитре, са којом наша општина има склопљено братимљење већ три године. У току посете Словачкој, делегација Општине Стара Пазова састала се и са Мирославом Масариком председником Привредне коморе Словачке, и са Мирославом Клариком председником Словачко-српске привредне коморе.

Од изузеног значаја за општину Стара Пазова су и обављени разговори са Андрејом Хутом, председником Њупорт Групе, која носи заслуге за све највеће инвестиционе пројекте које је Словачкој обезбедила Европска Унија. Искуства, како и на који начин заинтересовати и привући инвеститоре, како сарађивати са ЕУ и како побољшати животни стандард, Андреј Хута је поделио са челницима Старе Пазове.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије