• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Први човек општине окупио све привреднике„Хвала вам што се залажете да наша општина напредује. Користим прилику да вас замолим да у наредном периоду у мени, мом Кабинету и сарадницима, као и Одељењу за привреду, препознате партнере који увек могу да вам пруже помоћ и подршку.“ – истакао је Ђорђе Радиновић први човек старопазовачке општине, који је у Спортском центру ФСС окупио велики број пазовачких привредника.

Скуп је организован како би се привредници упознали са представницима локалне самоуправе као и да се локална самоуправа упозна са свим проблемима са којима се сусрећу привредници, а све са циљем да се унапреди привредни развој наше општине. Овом приликом председник Радиновић је најавио и долазак четири страна инвеститора од којих је најпознатија фирма “Делезе”. “Општина Стара Пазова не сме више да кочи долазак страних инвеститора, ово је крајњи моменат да свим потенцијалним инвеститорима изађемо у сусрет, како би се обезбедио што већи број радних места.” - додао је Радиновић.

“Општина Стара Пазова је погодна за развој како малих, средњих тако и великих предузећа и савет будућим инвеститорима је свакако да улажу у општину Стара Пазова” - мишљења су представници домаћих и страних компанија, међу којима су Милшпед, Хускварна, Милбауер, Медиус и др.

Галерија фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије