• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник посетио Мару ЛихтлерДа Општина Стара Пазова потврђује да су помоћ грађанима и хуманост од изузетног значаја, показала је и посета Ђорђа Радиновића председника општине, 83-њој суграђанки Мари Лихтлер. Старопазовчанка која је видевши слику првог човека општине, помислила да је њен покојни син Марко, навело ју је да дође у Општинску управу са жељом да упозна Ђорђа Радиновића.

Стицајем околности, до сусрета није дошло, али ју је зато након три дана председник општине посетио у њеном дому у Змај Јовиној улици. Тим поводом први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, видевши у каквим условима живи, уручио је бака Мари пакете са храном и хигијеном, који су јој били преко потребни. „Жељна сам свега, а највише млека. Зимус сам добила угаљ од председника, и још га користим. Веома сам срећна што је Ђорђе дошао да ме посети. Погледајте, како личи на мог покојног сина, није то случајност, то је судбина.“ – истакла је Мара Лихтлер приликом посете председника.

Помоћ сиромашним и старим грађанима се наставља. Солидарност и хуманост на делу синоним су старопазовачке општине, која је међу локалним самоуправа у Србији лидер по оваквим хуманитарним акцијама. „Мој кабинет и ја примамо грађане сваког петка, материјално помажемо колико смо у могућности. Трудимо се да сваком изађемо у сусрет, а бака Мару ћемо редовно обилазити, и поред хране обезбедити јој и нов телевизор. Веома ме је потресла њена животна прича, и ускоро ћу је поново посетити.“ – нагласио је Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова.

Галерија фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије