• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Стање коловоза на путу Нови Бановци - БатајницаЗбог великог броја електронских порука које свакодневно стижу на адресу Општинске управе, и то због тренутно великог проблема који се тиче лошег стања коловоза на путу од Нових Бановаца до Батајнице, дужнине од 4 км, обавештавамо све грађане да је само један километар тог пута у надлежности Општине Стара Пазова и тај део је саниран.

Остали део пута који води ка Батајници, који је нажалост у јако лошем стању и није безбедан за возаче, припада граду Београду, и његово одржавање спроводи Градски секретаријат за саобраћај.

Поводом истог послат је допис Градском секретаријату за саобраћај и Дирекцији за путеве.

Кључни проблем је настао када је пут Нови Бановци – Батајница престао да буде само локални пут, јер тренутно сва возила која се искључују са аутопута из правца Новог Сада ка Земуну и Београду пролазе том деоницом.

Свесни стања путева у општини, надлежни из Дирекције за изградњу, чим временски услови буду дозвољавали покренуће санирање како би се саобраћај одвијао несметано и безбедно.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије