• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пазову посетили Путинови ВуковиУ оквиру пријатељске посете Србији у суботу је у Старој Пазови боравио гост из Русије, оснивач и председник најмасовнијег светског мотоциклистичког клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдастанов, познатији као Хирург, што је и по образовању.

Залдастанова је у Београду примио председник Србије Томислав Николић, а затим и Патријарх Иринеј, а у Старој Пазови госта из Русије дочекали су председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић и директор Дирекције за изградњу Недељко Ковачевић. Залдастанов је и у Старој Пазови изразио своје симпатије према Србији и нагласио своје пријатељство према српском народу.

“Лоши потези политичара, не могу да угрозе пријатељство између наша два народа. Све је почело од транспарента на Маракани, који су написали навијачи Црвене звезде, и мени је била жеља да за тај натпис чује цела Русија.” – истакао је Залдастанов приликом посете нашој Општини.

Подсећамо да је председник Владе Руске Федерације Владимир Путин био гост ФК „Црвена звезда", на чијем стадиону је одиграна утакмица младих екипа Зенита и црвено-белих. Почетком другог полувремена утакмице меч је на неколико минута прекинут, а са трибина се проломио громогласан аплауз а „Делије" су певале Путину и развиле транспарент са натписом на руском, који у преводу значи: „Старији брате пољуби нашу мајчицу (Русију), и кажи јој да смо поносни, да се боримо и да ћемо се борити, кажи да је волимо".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије