• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Инфраструктурни радови у Подунављу при крајуРеконструкција амбуланте, апотеке, гинекологије и педијатрије у Старим Бановцима, чија је инвестиција 10 милиона динара, и комплетно уређење и адаптирање амбуланте у Белегишу, само су једни од највећих инфраструктурних радова у Подунављу у протеклих двадесет година.

Први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, и директор Дирекције за изградњу Недељко Ковачевић, обишли су радове који ће бити завршени у планираном року, и самим тим потврдити обећања која су локална власт дала у протеклом периоду.

Радови на централном спусту ка Дунаву где је у плану и изградња пешачко - бициклистичке стазе ка обали Дунава учиниће Белегиш још примамљивијим за туристе. Иза школе Вера Мишчевић обновљен је спортски терен и постављена тартан подлога, набављени су нови кошеви а у плану је и постављање трибина. На платоу испред ловачког друштва “Фазан” такође у Белегишу постављене су нове бехатон плоче. Дугогодишњи проблем Белегишана је и капела, мештани ове МЗ у наредном периоду у склопу гробља имаће и капелу, као и прилазни пут а у плану су и радови на паркиралишту.

Поред Белегиша и у Сурдуку су завршени радови на изградњи капеле, а на истој локацији биће урађен и паркинг простор. Изградњом једне капеле у Крњешевцима све МЗ у општини Стара Пазова имаће решен проблем капела. Недељко Ковацевић директор Дирекције за изградњу истакао је да ови радови доказују да је примарни циљ брига о грађанима тј, улагање у објекте од општег значаја, као што су вртићи, домови здравља, спортски објекти, школе, уређење гробља и изградња капела.

У току следеће недеље, председник општине ће обићи радове и у осталим местима старопазовачке општине.

Фотографије радова можете погледати у галерији фотографија.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије