• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина Лебане спада у најнеразвијеније општине у Србији у погледу привредног развоја. Како би унапредили своју привреду на примеру привредног развоја и успешности наших предузетника, посетили су управо Стару Пазову. У просторијама “Медиус супермаркет” у Индустријској зони разговарали су са Ђорђем Радиновићем, председником општине Стара Пазова и представницима Удружења привредника Нова Пазова.

“Разлог наше посете је да учимо од паметнијих, бољих и успешнијих, и од предузетника и од локалне самоуправе. Општина Лебане, вероватно знате, има статус једне од најнеразвијенијих. Једна од активноти јесте да дођемо у Стару Пазову где и локална самоуправа и предузетништво предњаче можда чак и у односу на читаву Србију, а наравно, много у односу на нашу општину” - истакао је помоћник председника Општине Лебане Ненад Јовановић.

Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова истакао је велико задовољство што је наша општина пример успеха и развијености привреде свим општинама у Србији и што може да саветима и смерницама у развоју привреде помогне и Општини Лебане. Председник је додао да је у току израда пројектне документације за четврту индустријску зону која ће по његовим речима бити једна од најатрактивнијих у Србији.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије