• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Годишњи сусрет лидера и партнера, под називом “NALED ПЕРСПЕКТИВА 2012/13“, одржан је у хотелу Парк у Руми, уз присуство бројиних чланова Националне Алијансе за локални економски развој (NALED) како би се утврдило који су нови стратешки приоритети Алијансе али и да се сумирају сви подухвати из претходног периода.

Једна од важнијих тема сусрета биле су регулаторне реформе које пропагира NALED и сам степен развијености прописа, нагласио је овом приликом заменик председника NALED-а Топлица Спасојевић. О цертификацији повољног пословног окружења у земљи и региону на годишњем сусрету, као члан NALED-а, искуства Општине Стара Пазова, пренео је управо Горан Јовић први човек старопазовачке општине, који је овом приликом истакао да ће старопазовачка општина и даље наставити тренд јачања свог капацитета и привлачења домаћих и страних инвестиција.

Стара Пазова је општина која има чиме да привуче инвеституре, како стране тако и домаће. У бизнису је најважнија искреност. Инвеститора не смете да лажете, морате да му представите тачно оно чиме располажете.”- истакао је Горан Јовић председник старопазовачке општине и додао да цертификација општина са добром пословном климом уз помоћ NALED-а, осим у Србији, проширује се и у земље региона.

Укључивање чланства у активности NALED-а кроз Савете, Привлачење нових чланова и бенефити за постојеће, Кампања на Аеродрому, Цертификација повољног пословног окружења у земљи и региону, само су неке од тема које су покренуте на годишњем сусрету лидера и партнера. На тему, Унапређивање регулаторног оквира за пословање, говорили су још и председник УО NALED-а Владимир Чупић који је представио кампању са РТС-ом / Визија 2016, и члан УО NALED-а Владан Атанасијевић, који је говорио о пореским реформама и калкулатору. 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије