• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Познат као добар домаћин и председник тренутно најбоље локалне самоуправе у Србији, први човек старопазовачке општине Горан Јовић, угостио је у Кући фудбала министра полиције Ивицу Дачића, поводом пројекта који је уско везан за обуку редара и полицијских службеника по Уефиним стандардима. Пројекат ће се реализовати у виду семинара који ће се организовати у циљу јачања капацитета Србије када је у питању безбедност на спортским објектима.
Министар полиције Ивица Дачић рекао је да у проблем решавања насиља у спорту морају да буду укључени сви сегменти друштва, а не само полиција и Фудбалски савез Србије.
"Превенција не помаже без удруженог и заједничког деловања свих актера спортске арене. У решавању овог проблема морају да учествују сви сегменти друштва, неопходан је координисан рад и размена искустава. Ово је почетак рада у овој области. МУП ће у наредном периоду покренути иницијативу за формирање радне групе која ће имати за циљ усаглашавање прописа ", рекао је Дачић у Кући фудбала у Старој Пазови.

Председник ФСС Томислав Караџић нагласио је да не може да буде задовољан стањем у земљи када је у питању безбедност на стадионима и додао да према мишљењу Савета за спречавање насиља на спортским догађајима редарске службе не раде добро свој посао.
Представник Уефе Марк Тимер додао је да је та организација задовољна што је Србија на високом нивоу показала жељу да реши проблем насиља у спорту.
"Пред нама је велики посао, али можете да рачунате на нашу подршку и помоћ", поручио је Тимер.

Министар полиције Ивица Дачић и ја смо дугогодишњи пријатељи, и веома сам задовољан предстојећим семинаром који за циљ има спречавање насиља у оквиру спортских објеката а исто тако и ван њих. Обука у Старој Пазови траје до 18. маја, а проћи ће је 25 полицајаца и пет представника ФСС. Стара Пазова је општина бизниса и спорта и ово ће само додатно позитивно утицати на наш имиџ.” Истакао је председник старопазовачке општине Горан Јовић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије