• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У Новој Пазови у храму Свете Петке, поводом празника Светог Владике Николаја Српског, крсне славе хора овог храма који носи име српског теолога и светитеља, уз свечану литургију и сечење славског колача промовисан је други носач звука хора који постоји седам година, ЦД у издању РТВ Стара Пазова.

“Ово издање је заиста урађено како Бог заповеда.”-  рекао је Горан Јовић, председник старопазовачке општине, и додао, да ће хор у наредном периду своје музичке нумере представити и у облику ДВД издања.

О овом подухвату као културном догађају говорили су игуман Стефан, старешнима манастира Велика Ремета у којем је снимљен материјал за ЦД, Горан Јовћ, председник општине Стара Пазова који је спонзорисао издање, и Милош Лазић, в.д. директора РТВ Стара Пазова. Старешина храма Свете Петке Миле Јокић захвалио се свима на подршци да овај ЦД буде објављен у репрезентативном издању, али и члановима хора и диригенту Тамари Пајдић, као и верницима који помажу сваку активност цркве. Хор Свети Владика Николај Српски и дечји хор Анђелчић извели су богат програм духовних композиција и класичних хорских и народних песама.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије