• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Први човек старопазовачке општине Горан Јовић, пре почетка првенствене утакмице двадесет трећег кола Сремске лиге, отворио је нове трибине на игралишту ФК Сремац у Војки. Обраћајући се члановима клуба и руководству Месне заједнице, председник Јовић је истакао да је изградња трибина још један у низу изграђених и адаптираних спортских објеката на територији општине у последње четири године, и да је то процес који се не може зауставити и који ће се наставити.

“У изградњу трибина, локална самоуправа издвојила је средства у висини од 1.500.000 динара, а чим се заврши пролећни део првенства биће постављено 300 столица како би гледаоци који долазе на утакмице имали потпуни комфор.” истакао је Горан Јовић и додао да су трибине изграђене уз велику помоћ играча, чланова управе и свих оних који воле ФК  Сремац, јер се нису штедели и својим добровољним радом учинили да се ови радови што пре заврше.

Никола Грујин председник и Душан Узелац тренер ФК Сремац, захвалили су се председнику општине што им је помогао и пружио им подршку. 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије