• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

С временом, крађе на пољима постале су учестале, са економском кризом, оне су се само повећавале, и због те ситуације локална самоуправа је реаговала и правно регулисала и основала Пољочуварску службу. Сва поља која се налазе на територији општине Стара Пазова, биће чувана од стране баш оних који добро познају целокупну територију општине Стара Пазова и којима је заиста посао да се брину о њој, а то су управо чланови Ловачког удружења.

Да би наши грађани били сигурнији, јер све што се ради у општини Стара Пазова, ради се само због добробити грађана, у просторијама локалне самоуправе данас је потписан споразум о сарадњи и оснивању пољочуварске службе, између Општине Стара Пазова и Ловачког удружења Стара Пазова. Локална самоуправа ће сваког месеца уплаћивати 180.000 динара, на рачун ловачког удружења, и тиме помоћи рад свих ловачких удржења са територије старопазовачке општине.

У протекле три године ми смо се заиста трудили да остваримо добру сараднју са Ловачким удружењем, када су у питању потребе које само Удружење има, и са друге стране када су у питању потребе од стране општине Стара Пазова и самих грађана. Наша идеја није да се људи кажњавају и да им се угрожава егзистенција, него првенствено да делујемо превентивно, да се зна да постоји пољочуварска служба и да се не дешавају крађе и пољске штете.  Ангажовање ловаца је прави потез, и знам да ће они овај посао урадити баш како треба, и не може ме нико убедити да ово није најбољи потез да се сачувају поља, а самим тим да и грађани буду мирнији.“- нагласио је Горан Јовић, први човек старопазовачке општине.

 „У име Удружења ловаца, Живан Добрички председник Ловачког удружења Стара Пазова, захвалио се локалној самоуправи и председнику општине Горану Јовићу,  што им је указао поверење, и поверио овако један озбиљан и одговоран посао.- „Веома сам срећан што тренутна власт заиста има слуха за нас, и што је препознала да смо потребни за чување поља и добара, и само сазнање да ће од данас сва та поља и добари који захтевају заиста велики степен заштине бити чувана и контролисана, улива велику дозу сигурности.“

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије