• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Регионална развојна агенција Срем (РРА Срем) пружила је техничку подршку општинама Стара Пазова и Рума у припреми пројеката у оквиру позива Покрајинског секретаријата за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, који је расписан током марта 2012. Циљ овог позива био је подршка имплементацији општинских Стратегија локалног економског развоја и реализацја њихових приоритета. РРА Срем је у сарадњи са наведеним општинама помогла у идентификацији приоритетних пројеката и њиховој техничкој припреми односно писању самих апликација. „Ми смо се у оквиру овог позива руководили идејом оних пројеката који за тему имају економски и одрживи развој и ближе повезивање привреде односно локалне пословне заједнице, и њихових општина, а у чему логично своју улогу проналази и РРА Срем. Тако смо и дошли до пројектних тема као што су „Информација у право време – предузетнички Инфо-центар“ Подршка  успостављању  бољег пословног окружења у општини Рума и Јачање капацитета енергетског менаџмента у општинама Стара Пазова и Рума са циљем коришћења и инвестирања у обновљиве изворе енергије, од којих је овај последњи међуопштински пројекат.истакао је Зоран Радаковић, руководилац пројекта у РРА Срем.

Покрајински секретаријат одобрио је оба пројекта у укупној вредности од 1.852.280,00 дин. Сада следи заједничка имплементација у којој ће РРА Срем имати улогу координатора пројектних активности, али и пружаоца одређених услуга у оба пројекта. Значајно је да се кроз ове пројекте управо јача веза општина са привредом и олакшава могућност директних улагања, посебно у области обновљивих извора енергије.

 

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије