• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На Симпозијуму успешних привредника Србије и у оквиру промоције књиге “Успешни предузетници и менаџери Србије” који су одржани у организацији Лимес Преса у Аеро клубу у Београду, додељене су награде и признања најуспешнијим менаџерима и предузетницима за 2011. годину. Награда “најбољи најбољима” додељена је Мирославу Богићевићу, власнику и генералном директору Фармакома, Миломиру Глигоријевићу, власнику компаније Теле Гроуп, и проф. др Драгану Буђевацу, директору компаније Маце.

Признање за развој и допринос менаџерству Србије припало је проф. др Милији Зечевићу, оснивачу и ректору Европског универзитета у Београду.

Општина Стара Пазова богатија је за још једну титулу. Наиме председник општине Стара Пазова Горан Јовић, од стране стручњака поново је сврстан међу најбоље и најуспешније менаџере и предузетнике Србије, и самим тим првом човеку старопазовачке општине додељено је Признање за развој и допринос привреди Србије”

Веома сам узбуђен  и срећан што управо овакво признање долази од стране најбољих и најуспешнијих  привредника и менаџера Србије, од људи који знају шта је бизнис, знају шта је предузетништво, и који знају шта је повољна пословна клима. У времену које долази, ми ћемо поставити још веће циљеве, јер смо способни и реални и можемо да их испунимо. Општина Стара Пазова крупним корацима мора да настави да иде напред. Ово признање иако је лично, то је ипак признање свим грађанима општине Стара Пазова, и још један доказ да смо на правом путу.” Истакао је Горан Јовић.

Горан Јовић је у обраћању присутнима нагласио да је кључ успеха пре свега искреност, јер инвеститорима који долазе требају праве информације, које су реалне и тачне, а управо са таквим се у нашој општини инвеститори и сусрећу.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије