• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Обезбешен превоз до бирачких места у ХрватскојПоводом предстојећих ванредних избора у Републици Хрватској, велики број грађана, избеглих из Хрватске, са пребивалиштем на територији општине Стара Пазова, добили су могућност да оду у своју домовину и да гласају, како би Срби у Хрватској имали своје представнике власти. Општина Стара Пазова пружиће материјалну и моралну подршку Србима који живе у Хрватској, да Срби имају своје представнике у општинама у Хрватској као и да добију начелнике (председнике) општина.
Ми желимо као Општина која је одговорна према свим својим грађанима, да помогнемо нашим људима, да оду, да гласају, и даће Бог, да у недељу увече неки припадници Српског народа у Хрватској постану председници општина.“ Истакао је Горан Јовић председник општине.

На конференцији су присуствовали неки од грађана који ће вечерас око 20:00 часова аутобуским превозом који је организован од стране локалне самоуправе, отићи у Хрватску на изборе. Стево Мажибрада, који је и вођа пута , захвалио се првом човеку старопазовачке општине што је изашао у сусрет и помогао тиме што је обезбедио превоз до бирачких места у Хрватској. „Хвала господину Јовићу што нам је помогао и омогућио да обиђемо своје куће и свој родни крај.“
Ђорђе Ћосић је нагласио, да је јако важно да се заштити српско право у Хрватској. “Захваљујући председнику општине Стара Пазова, Горану Јовићу, ми ћемо отићи у Хрватску, гласати, и заштити наше интересе“

На конференцији одржаној поводом ванредних избора у Хрватској присуствовали су и Мићо Ћосић, Душан Раичевић и Свето Грчић.

Конференција поводом избора у Хрватској

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије