• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Контакт Центар општине Стара ПазоваПозивом на одређени број телефона, слањем смс поруке, или мејла, становници општине Стара Пазова моћи ће да пријаве све комуналне проблеме и да на исте добију одговор у временском периоду од 48 сати, јер је Контакт центар који је у служби грађана званично пуштен у функцију. Захтеве које грађани упуте оператеру Контакт центра, прослеђиваће се даље јавним установана и предузећима која ће одговарати на питања и решавати проблеме. Пријаву комуналних проблема грађани ће моћи да врше сваког радног дана од 08:00 до 15:00 часова. Тачније, ако грађани имају проблем са атмосферском канализацијом, одношењем смећа или јавном расветом на пример и сл. све то могу пријавити оператеру Контакт центра на број телефона: 311 999, или могу оставити телефонску поруку након 15:00 часова. Такође грађани могу опис свог проблема послати на мејл адресу kontaktcentar@starapazova.co.rs или у виду смс поруке на број тел. 064/802-1248.
Први позив од стране грађана упућен Контакт центру примио је управо први човек старопазовачке општине господин Горан Јовић, који је свечано и отворио Контакт центар , захваљујући коме ће се прескочити све баријере у контакту са грађанима и на ефикаснији начин решити њихови проблеми. „Време које долази показаће да комуникација између грађана и локалне самоуправе, може бити сигурно много боља, јер ће грађани бити у ситуацији да пријаве буквално сваки комунални проблем и поставе питање на које желе да знају одговор“ истакао је Горан Јовић, председник општине Стара Пазова.

Контакт центар, пројекат је који је финансиран од стране Европске Уније. Званичном отварању овог Контакт центра претходила је припрема од годину дана како би се набавио најсавременији софтвер. Партнери на пројекту били су град Виљанди из Естоније и Општина Пећинци, а отварање Контакт центра финансирала је у потпуности Европска Унија са око 140 хиљада евра

Седиште Контак центра налази се у Општинској управи у соби број 5 у приземљу зграде.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије