• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

sijalkaНа основу члана 34. став 1. тачка 10. Закона о ванредним ситацијама („Сл.гласник РС.“ бр.111/2009 и 92/2011), Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 10.02.2012.год, доноси:

ПРЕПОРУКУ О РАЦИОНАЛНОЈ УПОТРЕБИ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ

1.            Препоручује се Електродистрибуцији Рума-пословница Стара Пазова да у циљу рационалне употребе електричне енергије изврши искључење јавне расвете на територији општине Стара Пазова, с тим да  главни путни правци у насељеним местима (важне саобраћајнице)  општине Стара Пазова буду осветљени.

2.            Ова Препорука ће се објавити на огласној табли Општинске управе, путем средстава јавног информисања и на званичном сајту општине Стара Пазова.

 

*

На основу члана 34. став 1. тачка 10. Закона о ванредним ситацијама („Сл.гласник РС.“ бр.111/2009 и 92/2011), Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 10.02.2012.год, доноси:

 

НАРЕДБУ О РАЦИОНАЛНОЈ УПОТРЕБИ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ

1.            Обавезују се привредна друштва и сви привредни субјекти на територији општине Стара Пазова да због преоптерећености елетро-мреже а све  у циљу рационалне употребе елетричне енергије, сведу потрошњу овог енергента на минимум, те да искључе светлеће рекламе и паное око својих пословних објеката.

2.            Обавезују се грађани општине Стара Пазова да због преоптерећености елетро-мреже а све у циљу рационалне употребе електричне енергије смање потрошњу овог енергента.

3.            Ова Наредба ступа на снагу даном доношења, а објавиће се на огласној табли Општинске управе, путем средстава јавног информисања и на званичном сајту општине Стара Пазова.

Обавештење и наредба донети су на данашњој седници Општинског Штаба за ванредне ситуације, а сагласност је потписана од стране заменика команданта Општинског Штаба за ВС, Горана Врањеша.

 

 

Апелује се на све суграђане да уклањају снег и леденице са тераса, надстрешница и свих доступних места како не би дошло до повређивања пролазника. За  скидање леденица са недоступног места обратите се Штабу на објављене бројеве телефона : 022/ 311-999 и 310-170, који ће предузимати хитне мере. Такође се упућује апел  свим установама, предузећима и скупштинама станара стамбених зграда да до уклањања леденица, тракама, канапима и натписима обележе места испред зграда, на која са кровова падају леденице и тиме допринесу безбедности свих осталих.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије