• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Традиционална свечана додела награда најуспешнијим Војчанима уочи православне Нове године организована је по седми пут. Плакете са повељом најуспешњим Војчанима у претходној години свечано је уручио Петар Ћурчин, председник Савета Месне заједнице Војка. За најуспешнијег пољопривредника у Војки у 2011. години проглашен је Бранислав Инђић, најуспешнији привредник је Крстивоје Букурецки, а најуређеније двориште, према оцени комисије Савета месне заједнице поседују Божана и Драган Миловановић. Плакета са повељом за допринос развоју културе припала је Тањи Урошевић, новинарки и утемељивачу манифестације „Избор најуспешнијих Војчана“, а за најуспешнијег спортисту проглашен је кик боксер Бојан Џепина.
Најуспешнији пољопривредник Бранислав Инђић је прошле године остварио рекордан принос јечма и соје, а бави се и сточарством. Тања Урошевић, новинарка и утемељивач ове манифестације је с поносом примила признање најбољег културног радника у претходној години и истакла да јој је посебно драго јер призанање стиже од људи са којима је некада била у Савету месне заједнице.
Признање "Заслужни грађанин" постхумно је додељено Милошу Хаџићу, дугогодишњем управнику Српског народног позоришта, родом из Војке, које су примиле његове сестре Дана Лазаревић и Олга Хаџић. Проглашењу најуспешнијих у Војки су присуствовали бројни гости: покрајински посланик Душан Инђић, представникици локалне самоуправе, представници Месних заједница Стара Пазова и Голубинци и других институција и организација. Свечаност су извођењем изворних песмама улепшале: Ана Недељковић Бранковић и Женска певачка група Културно уметничког друштва Славко Гајин.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије