• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

МЗ Нова ПазоваСви радови на реновирању и знатном улепшавању Месне канцеларије Нова Пазова, у предвиђеном року успешно су завршени. На свечаном отварању адаптиране просторије Месне канцеларије Нова Пазова у Кнез Михајловој улици, поред запослених, присуствовали су и челни људи наше општине.

У уводном обраћању председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић нагласио је како је реновирање ове Месне канцеларије било и те како потребно и да су сви новопазовчани дуго чекали на новије и функционалније просторије.

"Месна канцеларија је добила нови изглед екстеријера, а ентеријерским радовима је уређена сала за венчавање, две канцеларије, санитарни чвор и чајна кухиња са потпуно новим намештајем и опремом" Председник се такође нашалио док је салу за венчавање упоредио са space shuttle-om, нагласивши да ко се заиста буде венчао у овој прелепој просторији, да се сигурно неће развести.

По речима начелнице Општинске управе госпође Радмиле Одобашић, запослени у месној канцеларији су и до сада радили врло савесно и одговорно, али у новим и лепшим просторијама њихов рад ће бити још бољи, а и сами грађани ће се осећати боље и услужније.

Инвеститор радова на реновирању и адаптацији просторија Месне канцеларије у Новој Пазови била је Дирекција за изградњу општине Стара Пазова. Директор Дирекције за изградњу господин Јован Тишма, је истакао да су ови радови били и више него потребни јер је стање канцеларије било веома лоше. "Свака Месна канцеларија на територији општине Стара Пазова требало би да буде репрезентативна као ова у Новој Пазови и на томе ће да се ради." истакао је Јован Тишма.

Свим Новопазовчанима на новом, лепшем и модернијем изгледу Месне канцеларије честитао је и председник Скупштине општине Стара Пазова господин Милош Црномарковић, који је такође изразио одушевљење поводом новог изгледа просторија, похваливши Општину Стара Пазова, и Дирекцију за изградњу на одлично обављеном послу.

више фотографија можете погледати ОВДЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије