• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Отворен терен са вештачком травом у Новој ПазовиГоран Јовић председник општине Стара Пазова отворио је у Новој Пазови први терен са вештачком травом у општини који ће користити ФК Раднички. Тако је за нешто више од два месеца напорима Општине и Дирекције за изградњу Општине Стара Пазова изграђен један од најлепших помоћних терена са вештачком травом у Србији који ће моћи да користе све селекције Радничког за трениге.

Отварајући терен, председник је истакао да је изградњом истог, остварен сан многих генерација које су прошле кроз Раднички у његовој богатој историји. Председник Јовић је такође истакао да је клуб из Нове Пазове већ дванаест година стабилан српсколигаш и да је сада право време за пласман међу прволигаше.

Остоја Кнежевић први човек ФК Раднички је изразио велику захвалност председнику општине Горану Јовићи и Јовану Тишми директору Дирекције за изградњу што су препознали добар рад у клубу и пружили велику помоћ на изградњи помоћног терена чиме ће највише добити фудбалери и тренери који раде у клубу, јер ће сада моћи да тренирају у својој кући на квалитетном и лепом терену. Кнежевић је такође најавио и изградњу трибина са преко 2.000 седећих места са свим пратећим садржајима, теретаном и свлачионицама.

Јован Тишма директор Дирекције за изградњу Општине Стара Пазова и однедавно члан УО ФК Раднички је изразио велико задовољство што је изграђен терен са вештачком травом који ће користити свим селекцијама у Радничком, али и клубовима из других места у Општини. Тишма је истакао да је ово само један у низу спортских објеката које је Дирекција урадила ове године уз велику помоћ Општине и да ће са тиме наставити и у следећој години како би се што већи број деце бавио спортом и на тај начин спречио да се отисну у неке друге, за њих, нимало добре воде и пороке.

Свечаности у Новој Пазови су присутвовали и Милош Црномарковић, председник СО Стара Пазова, Зоран Зубац, председник ИО Савета месне заједнице Нова Пазова, шеф стручног штаба Радничког Ненад Ванић, капитен Далибор Пунишић, играчи, бивши првотимци Радничког, многобројни гости као и велики број навијача који су дошли да поделе радост због изградње терена са вештачком травом.

више фотографија погледати ОВДЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије