• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Делегација из Естоније посетила је пријатељску општину Стара Пазова како би им пренели своја искуства у области ИТ сектора.

Подсећамо Општина Стара Пазова и естонски град Виљанди потписали су протокол о сарадњи још у марту месецу ове године у оквиру пројекта Exchange 3. Овај пројекат подразумева отварање модерног Call центра у Старој Пазови, а управо Естонци ће им помоћи у реализацији овог пројекта. Представници Општине Стара Пазова боравили су пре неколико месеци у Естонији. Сада је естонска делегација узвратила посету. Пријатељски град Виљанди пренеће своја позитивна искуства када је у питању ИТ сектор и модерне технологије.
„Одушевљени смо што смо овде и свим оним што смо видели. Драго нам је што можемо да пренесемо наша искуства и знање које имамо“, истакла је Криста Кул, ПР Општине Виљанди–Естонија. Подсетићемо, у оквиру пројекта Exchange 3 пре шест месеци Општине Стара Пазова као и Пећинци постале су партнери естонском граду Виљанди, а уговор је потписан у Београду. Тада је договорено да Естонија као пример добре праксе пренесе знања за отварање пазовачког Call центра. „Грађани наше општине ће већ од Нове године моћи да користе услуге најсавременијег Call центра у Општини Стара Пазова“, истакао је Горан Јовић председник општине Стара Пазова. Пазовачки Call центар биће према речима челних људи у општини потпуно модеран и служиће за решавање свих комуналних проблема грађана.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије