• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ОПШТИНА ПОДРЖАЛА НАПУ Спортском центру ФСС, одржана је редовна скупштина Националне асоцијације предузетника Србије (НАП) чији је члан и оснивач, удружење предузетника општине Стара Пазова.

За председника НАП-а изабран је Ивица Петровић привредник из Београда, а удружење предузетника из Стара Пазове је добило свог представника у управном одбору и представљаће га председник удружења Јово Бјелић.

Општина Стара Пазова је добила захвалницу и признање за подршку у раду НАП-а и развоју предузетништва у Србији. У име општине Стара Пазова захвалницу је примио Срђан Станковић заменик председника СО Стара Пазова, и том приликом се захвалио представницима НАП-а и пожелео им добродошлицу у општину бизниса и спорта. Такође, подсетио их је на улогу и значај предузетника Старе и Нове Пазове у развоју предузетништва у бившој Југославији, али и на допринос развоју првих индуструјских зона које су касније постале модел развоја и у другим општинама у Србији.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије