• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник општине Горан ЈовићНационална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) организовала је у  Кристалној дворани Хотела “Hyatt Regency“ у Београду, презентацију новог пројекта “Калкулатор трошкова пословања“

, јединствене on line апликације која омогућава обрачунавање и поређење трошкова пословања у 40 локалних самоуправа у Србији, међу којима је и општина Стара Пазова. Представнике привреде, локалних самоуправа, државних институција и међународних организација, у име НАЛЕД - а поздравио је, потпредседник УО и председник општине Стара Пазова Горан Јовић, који је отварајући конференцију, истакао да пројекат „Калкулатор“ треба да побољша пословну климу у Србији. Јовић је нагласио да постоји несихронизованост и нелогичност међу општинама и градовима у Србији када су у питању разне таксе и накнаде, као и да је инвеститорима увек важно да знају колико ће нешто да их на крају кошта. Апликација ће бити доступна на интернету адреси kalkulator.naled-serbia.org и за сада омогућава поређење 40 локалних самоуправа са становишта ценовне конкурентности.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије