• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

МАЛИШАНИМА ИСПУЊЕНА ЖЕЉАСедамнаест малишана из социјално и материјано угрожених породица са територије старопазовачке општине добило је прилику да обиђу Спортски центар ФСС, тј. чувену Кућу фудбала.

Обилазак је организовао председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић, захваљујући коме су деца добила могућност да се упознају са најлепшом спортском грађевином у Србији и шире.Они можда немају три оброка дневно, нове патике или јакну али зато су сви имали озарена лица док су обилазили Кућу фудбала и терене.
Малишани су обишли све терене, Спа центар са сауном, теретану са најмодернијим справама и многе друге просторије.
„Ово је други излазак организован од стране Општине и они су верујем презадовољни о чему ће причати наредних дана“, каже Весна Трбојевић, директорица Центра за социјални рад у Старој Пазови.
Спортски центар ФСС им је показао председник општине, обећавши да ће после Нове године овде доћи да заједно играју фудбал и одбојку. „Деци је јако мало потребно да буду срећна. Ми ћемо се трудити да ових срећних тренутака буде што више, јер су деца наша будућност“, истакао је Горан Јовић, председник општине Стара Пазова.

Иначе Општина је обезбедила једнократну помоћ за социјално угрожене у висини од 500 хиљада динара за куповину хране и одеће.

На самом крају обиласка спортског комплекса, уследило је и најслађе изненађење, ручак са председником општине и слаткиши на поклон. У тим тренуцима нико није био срећнији од њих.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије