• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На седници Општинског већа одржаној 21. новембра 2011. године, којом је овог пута председавао заменик председника г-дин Горан Врањеш, одобрена су средства у износу од 500.000,00 динара за обезбеђивање помоћи деци која су корисници новчане социјалне помоћи и која живе у крајње нехуманим условима.

Према захтеву добијеном од Центра за социјални рад Стара Пазова, који је извршио стручну процену потреба деце, Општинско веће је поменута средства наменило деци која живе у неусловним кућама, без струје, воде и грејања, која немају три оброка дневно, као ни зимску одећу и обућу, и чија су права и потребе у потпуности угрожена. Овом Одлуком Општинског већа, потврђено је да Општина Стара Пазова води бригу о најугроженијим категоријама становништа и да активно учествује у реализацији пројекта "Превенција занемаривања деце", који финансијски подржава Покрајински секретаријат за здравство, социјалну политику и демографију.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије