• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

СПЕКТАКЛ ЗА ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕГрађани општине Стара Пазова, а и сви љубитељи рок групе "Рибља Чорба" имаће ту срећу и част да 31. децембар проведу на тргу Др. Зорана Ђинђића у Старој Пазови, и уз тонове своје омиљене групе дочекају 2012. годину.

"Када организујемо концерте у оквиру "Културног лета" као и дочеке Нових година, ми увек имамо госте из читавог Срема, и Војводине, а то је само зато што доводимо најбоље, а ове године смо решили да доведемо најбоље међу најбољима, а то је група Рибља Чорба која ће 31. децембра, имати прилику да све пазовчане и све оне љубитеље правог рока који никад неће изумрети уведе у 2012 годину." Истакао је председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић.

Организација припада као и увек Центру за културу на челу са Александром Баком, који ће бити организатор концерта.

Миша Алексић, члан групе "Рибља Чорба" изразио је велико задовољство што је дошао у Стару Пазову јер је Пазова диван домаћин. "Нама је изузетно велико задовољство што ћемо Нову годину дочекати на тргу у Старој Пазови, и мислим и надам се и волео бих да на дочеку Нове године у Старој Пазови буде више људи него што ће бити на тргу у Београду. Желим да истакнем, јер има неколико ствари које промовишемо: Прво изашао нам је бокс сет у издању ПГП-РТС-а са 12 цд-ова који до сада никад нису објављивани, такође Бори је изашла книга у издању Вечерњих Новости под називом "Шта је песник хтео да казе" , чији је први тираж од 20.000 примерака распродат, док се други тираж продаје невероватном брзином."

Рибља Чорба има пуно разлога да прослави 31. децембар у Старој Пазови, и да то буде фантастицан концерт.


"Моја књига није ни аутобиографија, ни збирка песама, него је "све и свашта" и била је најпродаванија књига на сајму, где је продато преко 3000 примерака. Морам да истакнем да Ви у Старој Пазови имате ту ретку срећу да Вам је председник општине рокер, и реално без лажне скромности, имаћете најбољи концерт за дочек Нове године у Србији и шире.


Низ пропратних манифестација ће пратити 31. децембар, и свакако ће то бити и промоција Борине књиге, и уобичајно дружење са децом, и дочек дечије Нове године, где ће такође бити Рибља Чорба. "Желим да напоменем да имамо и једно специјално изненађење, не само за пазовчане него и за све фанове Рибље Чорбе широм света, и схватите ме веома озбиљно, јер је у питању заиста јако велики пројекат где ће сви фанови и љубитељи Рибље Чорбе бити одушевљени и изненађени." додао је председник општине.


Рибља Чорба ће на тргу др. Зорана Ђинђића у Старој Пазови за дочек Нове године, 31. децембра, свирати преко 2 сата.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије