• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

rtvspЈуче је званично са радом почела РТВ Стара Пазова. Програм, који је почео првим телевизијским Дневником у 17 часова и 30 минута, свечано је покренуо председник Општине Стара Пазова Горан Јовић. РТВ Стара Пазова емитоваће информативне и колажне емисије из свих сфера живота и програм на словачком језику, рекао је директор и главни и одговорни уредник Милош Лазић.

Локална телевизија је за сада техничи скромно опремљена, али испуњава телевизијске стандарде, каже директор Лазић и додаје, да програм РТВ Стара Пазова за сада могу да прате градјани Старе и Нове Пазове, корисници кабловске телевизије, али да ће се у најскорије време и остале месне заједнице Општине покрити кабловском телевизијом. Свечаном отварању РТВ Стара Пазова присуствовали су бројни гости – представници локалне самоуправе, месних заједница, јавних предузећа и установа, колега новинари, а на наше велико задовољство и гости из Словачке Републике, на челу са градоначелником града Пухов Марјаном Михалцом. Ово је испуњење сна свих градјана старопазовачке општине и мог личног, рекао је уз честитке, председник Општине Стара Пазова Горан Јовић. Посебна захвалност следи људима који су сав свој труд и напор уложили у производњу програма који се од јуче емистује на РТВ Стара Пазова. Зељка Мијалчић - спикер

Александра Ђуровић - новинар

Вуколај Жакула - графика

Дејан Катић - монтажа

Душица Ристић - монтажа

Милош Мијатовић - монтажа

Милан Малетић - сниматељ

Перица Илијин - сниматељ

Гордана Црвенковић - организатор

Милош Лазић - главни и одговорни уредник

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије