• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Ленгендарни „Хит Радија Београд 202“ одржан је у Новој Пазови, у суботу 16. јула 2011. године. На бини испред Културно- пословног центра Нова Пазова смењивали су се најбољи млади бендови „Магиц Басс“, „Звучни зид“, „Роцк Булевар“, „Рејецтед“, „Антлатида“ и пазовачки „Јамајкани“ додатно су загрејали топло суботње вече.

Пар стостина младих из Нове Пазове и околине је узивало на платоу испред КПЦ-а, док је остатак Србије могао да прати концерт у директном преносу на таласима Радија БГД 202. Хит, култна емисија 202-ке (емитује се од 1979. године) свакодневно бира хит дана. На крају седмице, недељом, у финалу хита, гласовима слушалаца, бира се хит недеље. Уз хит 202 су одрастале рокенрол генерације и афирмисали се највећи домаћи бендови. Хит годишње организује 50-ак живих свирки широм Србије. Аутор и водитељ целог пројекта је чувени Владимир Јанковић Џет. Један од организатора концерта је Културно пословни центар Нова Пазова, а генерални покровитељ је Општина Стара Пазова.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије