• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На основу члана 10. Одлуке о начину пружања помоћи младим талентима у области образовања ("Службени гласник РС" бр.17/2010), Комисија за помоћ младим талентима у области образовања упућује јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области образовања и науке.

Право на доделу помоћи имају: 1. ученици основних и средњих школа, са најмање једном од прве три награде са републичких и међународних такмичења у организацији Министарства просвете и науке као и друга званична домаћа и међународна признања у области образовања и науке. 2. студенти основних и постдипломских студија, старости до 26 година, са просечном оценом најмање 8,50, са званичним признањима у ранијем школовању, званично признатим проналазачким, ауторским и иноваторским радовима или прихваћеним радовима на симпозијуму или конгресу у земљи и иностранству. Сви кандидати морају имати пребивалиште на територији општине Стара Пазова најмање две године. Захтев се подноси на јединственом обрасцу-пријави, са образложењем и одговарајућим писменим доказима на шалтеру бр. 1 општинске управе Стара Пазова Светосавска 11, са назнаком за младе таленте из области образовања и науке. Рок подношења пријава је од 20.06.2011. до краја 2011. године. Обрасци се могу преузети у електронској форми или на инфо пулту општине Стара Пазова, Светосавска 11, сваког радног дана од 7.30 до 15.00 сати. Непопуњене и непотпуне пријаве неће се узимати у обзир. Комисија за помоћ младим талентима у области образовања: Милка Симић, председник

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије