• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић уручио је представницима Полицијске станице у Старој Пазови у виду донације рачунар, ласерски штампач и скенер, што ће побољшати њихов рад. Посебно је важно, како је нагласио председник Јовић, Полицијску управу опремити у домену послова од којих грађани дирекно зависе, као што је вађење личних докумената и слично, и безбедност у саобраћају.

- Потрудили смо се да набавимо савремену рачунарску опрему, а на јесен ћемо им поклонити једно ново возило, марке "Фиат пунто" - нагласио је председник општине и подсетио да има изузетну сарадњу са Полицијом у Старој Пазови. Тим више, што је у протекле три године ову општину посетило много званичника, било је разних сусрета и манифестација, концерата и све је протекло у најбољем реду. Приликом уручења рачунарске опреме, у знак признања ванредно унапређеном раднику полиције, командиру Полицијске станице у Новој Пазови Зорану Лазићу, председник Јовић је уручио Плакету општине Стара Пазова и Монографију манастира Високи Дечани. Том приликом је истакао да је Зоран Лазић једини радник полиције који је ванредно унапређен са подручја Полицијске управе Сремска Митровица. Тридесетодвогодишњи Зоран Лазић унапређен је на предлог својих колега, на основу вишегодишњег рада у самосталног полицијског инспектора. Захваливши се и на општинском признању, Лазић је рекао да ће му та признања бити подстрек у будућем раду. На донацији рачунарске опреме председнику Јовићу и локалној самоуправи захвалио се и Зоран Обреновић, командир Полицијске станице у Старој Пазови, подсетивши да су, и поред логистичког ослањања на МУП, често упућени на локалну самоуправу јер 95 одсто својих активности обављају на њеној територији.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије