• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У среду 25. маја 2011. године, директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова Јован Тишма, руководилац одељења за стамбено-комуналне послове, заштиту животне средине и инспекцијеске послове Миленко Бубоња и председник Извршног одбора Месне заједнице Нова Пазова Зоран Зубац су у пратњи новинара обишли радове на изградњи базенског комплекса.

Директор Тишма је нагласио да су у току радови на ископу и равнању земље и да ће се радови наставити планираном динамиком. Сви који пролазе путем Стара Пазова – Нова Пазова и Стари Бановци – Војка могу видети велики број радника и машина који раде на комплексу, и то је најбољи доказ да ће базен бити завршен у предвиђеном року. Руководилац Миленко Бубоња је истакао да ће земља која се копа на градилишту базена бити искоришћена за насипање баре у улици Милоша Обилића у Новој Пазови и да ће се на том простору направити парк и дечије игралиште.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије