• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-voj-praviУ складу са чланом 50. Закона о планирању и изградњи ("Сл. гласник РС", бр. 72/09, 81/09 - исправка, 64/10 - УС, 24/11, 121/12, 42/13-УС, 50/13-УС, 98/13-УС, 132/14 и 145/14) и чл. 54-67. Правилника о садржини, начину и поступку израде докумената просторног и урбанистичког планирања ("Сл. гласник РС" 64/15), и чл. 5. и 19. Закона о стратешкој процени утицаја на животну средину ("Сл. гласник РС" 135/04 и 88/10) Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине оглашава Јавни увид у нацрт просторног плана подручја посебне намене система за водоснабдевање „ИСТОЧНИ СРЕМ” и Извештај о стратешкој процени утицаја просторног плана подручја посебне намене система за водоснабдевање „ИСТОЧНИ СРЕМ” на животну средину.

Нацрт просторног плана подручја посебне намене система за водоснабдевање „ИСТОЧНИ СРЕМ” (у даљем тексту: Нацрт просторног плана) и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана подручја посебне намене система за водоснабдевање „ИСТОЧНИ СРЕМ” (у даљем тексту: Извештај о стратешкој процени утицаја), обухватају у целости територије општина: Ириг, Инђија, Стара Пазова, Пећинци, Рума, као и територију града Сремска Митровица (катастарска општина Јарак).

1. Јавни увид у Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја, одржаће се у трајању од 30 дана, од 30. марта 2017. године до 28. априла 2017. године.

Нацрт просторног плана са комплетом рефералних карата и Извештај о стратешкој процени утицаја биће изложени на јавни увид у граду/општинама које се налазе у обухвату Плана и у просторијама Покрајинског Секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Булевар Михајла Пупина 16.

Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја биће доступни на увид заинтересованој јавности:
- у аналогном и дигиталном облику, у просторијама органа јединица локалне самоуправе надлежним за пословне просторног планирања и урбанизма,
- у дигиталном облику на званичној интернет адреси Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине.

Јавна презентација Нацрта просторног плана и Извештаја о стратешкој процени утицаја биће одржана у Општини Ириг, у згради Општине Ириг, 12. априла 2017. године у 11 часова, Сала за састанке, улица Војводе Путника 1.

Примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја, физичка и правна лица могу доставити, у писаној форми, органима задуженим за послове урбанизма у локалним самоуправама и Покрајинском секретаријату за урбанизам и заштиту животне средине на адресу: Булевар Михајла Пупина 19, 21000 Нови Сад, у току трајања јавног увида, до 28. априла 2017. године.

Јавна седница Комисије за јавни увид одржаће се 10. маја 2017. године у Новом Саду у згради Скупштине АП Војводине, сала 1, ул. Владике Платона ББ, са почетком у 11 часова.

2. У складу са одредбама члана 50. Закона о планирању и изградњи, о извршеном јавном увиду надлежни орган, односно Комисија за планове ће сачинити Извештај о објављеном јавном увиду и доставити га обрађивачу планског документа, Носиоцу израде Плана - Покрајинском секретаријату за урбанизам и заштиту животне средине и градовима и општинама у обухвату Плана.

Преузмите документа:

Нацрт просторног плана

Посебна намена простора

Инфраструктурни системи

Природни ресурси и заштита животне средине

Заштита природних ресурса и културних добара

Карта спровођења

Извештај о стратешкој процени утицаја просторног плана на животну средину

Природни ресурси, зоне негативних утицаја и деградациони пунктови са мерама заштите

Заштита природних добара

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије