• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbНа основу члана 38. Закона о удружењима („Сл. гласник РС“ број 51/2009), члана 64. став 11. Статута општине Стара Пазова („Сл.лист општина Срема“ број 26/08 и 5/13), члана 9. Одлуке о буџету општине Стара Пазова за 2016. годину („Сл.лист општина Срема“ број 35/15) и члана 6. став 1. Правилника о критеријумима и поступку доделе средстава или недостајућег дела средстава из буџета општине Стара Пазова организацијама и удружењима грађана за спровођење програма и пројеката од јавног интереса број 453-1/2015-IV од 13. марта 2015. године, Председник општине Стара Пазова дана 27. маја 2016. године расписује јавни конкурс за доделу средстава организацијама и удружењима грађана за спровођење програма од јавног интереса.

Право на доделу средстава путем овог Јавног конкурса имају организације и удружења регистроване у складу са Законом о удружењима („Сл. гласник РС“ број 51/2009), а које програм од јавног интереса реализују на територији општине Стара Пазова.

Конкурс је отворен до 13. јуна 2016. године и објављује се на званичној интернет страници општине Стара Пазова и огласној табли Општинске управе.

Конкурсна документација се може преузети сваког дана у термину од 07:00 до 15:00 часова на инфопулту општине Стара Пазова као и на званичној интернет страници општине Стара Пазова.

Пријаве са наведеном документацијом предају се у затвореној коверти лично или путем поште на адресу: Општина Стара Пазова, Стара Пазова, Светосавска 11, Комисији за спровођење поступка јавног конкурса за финансирање програма и пројеката организација и удружења грађана.
На коверти обавезно назначити: ДРУГИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ОРГАНИЗАЦИЈАМА И УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА, НЕ ОТВАРАТИ!

Преузмите документа:

Текст јавног конкурса

Пријава

Листа вредновања и рангирања пријављених програма

Одлука о додели средстава

Извештај удружења

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије